Zomaer

Amsterdam – Zelf noemen ze het ‘De onthulling waarop iedereen gewacht heeft’. De boyband Zomaer gaat een nieuwe toekomst tegemoet met vier nieuwe gezichten: Rohan, Mick, Merijn en Sam.

De nieuwe samenstelling bestaat nu uit vier jonge talentvolle zangers: Rohan Sukhraj, Mick Smits, Merijn Oerlemans en Sam Kroon. Zomaer bestaat al een paar jaar, maar de oude samenstelling van Zomaer was in december uit elkaar gegaan.

Afgelopen donderdag begon het al, op het YouTube kanaal van Zomaer kwam de eerste video online met de boodschap: ‘Kijk vrijdag 16:00 naar ons YouTube kanaal’. Vrijdag klokslag 16.00 uur kwam de spannende teaser online. De fans zagen een schim van de vier nieuwe leden. Het roept veel vragen op bij de fans van Zomaer: https://www.youtube.com/Zomaer. Het wachten werd zondag beloond, de vier nieuwe gezichten van Zomaer onthulde hun werkelijke identiteit. Tegelijkertijd stelde de jongens zich ook nog voor in hun voorstel video.

De nieuwe leden hebben al in veel verschillende populaire jeugdseries gespeeld. Sam Kroon was o.a. te zien in Spangas, Kicke en in een grote reclame van bol.com. Merijn heeft gespeeld in Brugklas en is binnenkort te zien in de Disney serie Just Like Me. Mick was o.a. te zien in Pauls Puber Kookshow, de jeugdserie Kicke en in de jeugdserie Brugklas. Rohan heeft een rol gehad in de Disney’s Jonge Garde, in de jeugdserie Brugklas en hij heeft een hoofdrol gespeeld in de film Tour de Force.

De nieuwe Zomaer gaat deze week van dinsdag t/m vrijdag elke dag een nieuwe video plaatsen waarin je de nieuwe jongens beter leert kennen. Binnenkort wordt ook de nieuwe single gelanceerd en gaan ze o.a. optreden op het Tina Festival.