Stay Tuned

Het bedrijf The Imagineer dat o.a. verantwoordelijk is voor de muzikale succesformules B-Brave en Zomaer komt met een nieuwe muzikale act.

Na de grote successen van o.a. de Vengaboys (nog steeds opererend) en Ch!pz is het nu tijd voor een nieuwe mixed band in Nederland. 2 meisjes en 2 jongens die alle 4 als solist al flink aan de weg hebben getimmerd, hebben besloten om hun krachten te bundelen. Zangers van een heel hoog niveau en reeds bij een heel breed publiek bekend, hebben de laatste maanden keihard gewerkt aan hun eerste single. Ze hebben elkaar leren kennen d.m.v. de Voice Kids. Daar hebben ze alle 4 met veel succes aan meegedaan. o.a. de winnaar van 2015 en de winnares van 2016 maken deel uit van Stay Tuned:

Esmee, 15 jaar uit Almelo
Winnares van de Voice Kids 2016: Vanaf jongs af aan was Esmee al aan het zingen en meedansen met K3 door een grote plastic microfoon. Naast zingen houdt Esmee ook van voetbal. Ilse DeLange vroeg of Esmee mee zou gaan tijdens de tournee van The Common Linnets en daar gaf Esmee verschillende gastoptredens in de Nederlandse Theaters.

Lucas van Roekel, 16 jaar uit Veenendaal
Winnaar van de Voice Kids 2015: Lucas is naast zanger ook muzikant en speelt piano. Na het winnen van de Voice Kids trad hij o.a. op samen met Trijntje Oosterhuis. Bij het 200 jarig bestaan van het Koninkrijk in Amsterdam zong Lucas onder aanwezigheid van de koninklijke familie en hij heeft opgetreden in o.a. De GelreDome., De Melkweg, De Kleine Komedie, De Heeren van Aemstel in Amsterdam en tijdens The Children Peace Prize in de Ridderzaal in Den Haag. Lucas speelt ook een bijrol in de film Kappen (Carry Slee).

Jaco Oskam, 15 jaar uit Zevenhuizen
Jaco stond in 2016 in de finale van de Voice Kids (samen met Esmee) en daar hebben ze al eerder samen met Ilse de Lange samen een nummer gezongen. Jaco is ook gitarist en zijn gitaar is ook zijn grootste vriend die hij overal mee naartoe neemt. Net als Esmee gaf ook Jaco gastoptredens in de theatertour van The Common Linnets waar hij met The Common Linnets “Slow Down” van Douwe Bob zong en speelde alsof hij al jaren in de band zat.

Isabel de Jongh, 16 jaar uit Bilthoven
Isabel deed ook mee aan De Voice Kids 2016 en haalde daar de battles. Haar auditie video is met 17,8 miljoen views één van de meest bekeken video’s van alle Voice Kids seizoenen. Isabel is geboren in Zweden, verhuisde toen naar Frankrijk en is als kind naar Nederland gekomen. Naast zingen houdt Isabel ook van Hockey en in 2015 werd Isabel met haar team zelfs landskampioen. Ook skiën is een sport wat ze al vanaf haar 4de jaar doet en speelt ze gitaar en piano. Isabel heeft een eigen YouTube kanaal waarop wekelijks nieuwe vlogs verschijnen.

Tijdens de Voice Kids moesten ze dagelijks repeteren en werd hun normale schoolleven volledig op de kop gezet. Maar direct na de voice werd het weer rustig en zijn ze alle 4 individueel aan hun carrière gaan werken. Vervolgens zijn ze benaderd door The Imagineer (oud management van o.a. B-Brave en huidig management van o.a. Ridder van kooten, Dave Dekker, Belle Zimmerman en Zomaer) of ze interesse hebben om in een mixed popband te stappen Dat wilden ze wel en vervolgens zijn ze weer heel hard gaan werken en hieruit kwam hun allereerste single SURRENDER. Meteen de dag na de release traden ze op in Emmen voor meer dan 8.000 man op het AvroTros Muziekfeest en staan er al meerdere optredens en tv optredens op de planning. Deze band is gemotiveerd en gaat er 200% voor. De sky is de limit en hier werken ze keihard voor dat terwijl ze nog op school zitten (Esmee 4de jaar Gymnasium, Isabel 5de VWO, Lucas 5 havo en Jaco 4 havo)

Het is voor het eerst dat Nederlandse deelnemers van The Voice samen een band gaan vormen.

esmee_stay lucas_stay jaco_stay isabel_stay