Dave Dekker

Dave Dekker kreeg vanaf jonge leeftijd nationale bekendheid met zijn hoofdrol in Ciske de Rat de musical en van zijn eigen soap op SBS: Dave Dekker Dendert Door.

Samen met Danny de Munk bracht hij de single: ‘Laat ons niet alleen’ uit. Hierna volgde een mooie muziekcarrière met verschillende grote televisie en publieke optredens o.a. in de H.M.H., De Wereld Draait Door, Idols, All You Need Is Love, RTL Live, Unicef gala, Mooi weer de Leeuw en de Musical Awards.

Ook was hij te zien in de TV series Krijg toch allemaal de kolere en Danny & Jennie. André van Duin schreef voor Dave de kerstsingles “Er staat een hele grote Kerstboom” en “Hé… ’t is weer Kessumus”. Na zijn deelname in de finale van de Voice Kids (1e seizoen) waar hij 2e werd, bracht hij het succes album: “Dit ben ik!” uit met o.a. de singles “Geef mij je angst” en “toen ik je zag”, en zijn zelfgeschreven single “Ik Kijk In Je Ogen” die opnieuw uitgebracht werd door Gerard Joling en Jandino Asporaat.

In maart 2017 is Dave zijn single “Mooier dan Mooi” uitgebracht. Dit nummer is tevens de leader van zijn soap Dave Dekker Dendert Door.

Dave gooide hoge ogen door in het tv programma; Naar Bed Met Irene, live voor Frans Bauer een hele speciale versie van Frans zijn 1e hit “Als Sterren Aan De Hemel Staan” te zingen.

Klik hier om naar de officiële website van Dave Dekker te gaan.

Video’s van Dave:

youtubeshow

Instagram van Dave:

instagram-icon-logo-vector-download

1 2 3