Ridder van Kooten

Ridder is 1 van de gezichten van Disney Benelux. Zo speelt hij o.a. Levi, één van de hoofdrollen in de tv serie Disney’s Jonge Garde en hij speelt Finn, één van de hoofdrollen in de tv serie Just Like Me. Beide series zijn te zien op Disney Channel in Nederland, België, Frankrijk en Italië.

Tevens speelt Ridder Loki, één van de hoofdrollen in de populaire tv serie Nieuwe Tijden (spin-off van G.T.S.T.). Deze serie is te zien op videoland en zal later dit jaar ook op RTL5 te zien zijn.

Vanaf september 2017 gaat Ridder de mannelijke hoofdrol Bobby spelen in TINA de musical. Ridder speelde al eerder in musicals als De Sound Of Music en DR Doolittle.

Ridders grote doorbraak was in de internationale Disney bioscoopfilm TINI, het nieuwe leven van Violetta waar hij een grote rol in speelden in die wereldwijd in alle bioscopen te zien was. Ook speelde Ridder vorig jaar in The Passion als één van de discipelen , presenteerde hij naast Ron Boszhard als sidekick een aflevering van Bommetje XXL en heeft hij als zanger verschillende singles uitgebracht waarmee hij ook optreedt door het hele land.

Ridder heeft als stemacteur onder andere één van de hoofdpersonages van de tv serie Girl Meets World ingesproken (3 seizoenen op Disney Channel).

Klik hier om naar de officiële website van Ridder van Kooten te gaan.

Video’s van Ridder:

youtube

 

Instagram van Ridder:

instagram-icon-logo-vector-download

1 2 3