Shalisa van der Laan

In het dagelijks leven is Shalisa veel bezig met muziek, waar ze al op jonge leeftijd een passie voor heeft ontwikkeld. Toen Shalisa acht was deed ze mee met het Songfestival van Kinderen voor Kinderen van de VARA. Op haar elfde jaar wordt Shalisa uit 20.000 inschrijvingen gekozen voor de Voice Kids seizoen 1 en sluit ze zich na de Blind Auditions aan bij Team Borsato.

Voor meer verdieping ging Shalisa naar de Babette Labeij Music Academy en volgde de vooropleiding van het Conservatorium waar ze in verschillende bands zingt. Shalisa speelt ook piano.

In 2015 schrijft Shalisa het nummer “Million Lights” voor het Junior Songfestival. Ze begeleid zichzelf tijdens de landelijke finale op piano en wint met haar powerballad. De jury spreekt lovend over haar optreden, muzikaliteit en professionaliteit. Ze mag Nederland vertegenwoordigen in Sofia in Bulgarije tijden de Junior Eurovision Song Contest.

Naast zingen heeft Shalisa een grote liefde voor acteren en musicals. Vanaf dat Shalisa achtst was acteert en zingt ze bij het Nederlands Kinder Theater. Shalisa speelt de rol van singer-songwriter Nina in de nieuwe serie “Just Like Me!” op Disney Channel. Samen met Ridder van Kooten zingt Shalisa de titelsong “Niet te stoppen” in voor de serie “Soy Luna”. Shalisa is tevens de stem van de nieuwe Disney prinses Elena van Avalor. De serie is te zien op Disney Channel.

Instagram van Shalisa:

instagram-icon-logo-vector-download

 

2 3 4